Symposium Impact maak je samen (PZW)

384321 Knoop doorhakken studiekeuze vraagtekens
  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal

De innovatieve onderwijseenheid Praktijkinnovatie Zorg en Welzijn (PZW) nodigt je uit voor een feestelijk symposium ter gelegenheid van het einde van het 1e semester. Kom je ook kennis opdoen, netwerken en meestemmen bij de publieksprijs voor de meest impactvolle projectgroep?

Snelle info

Albertinum
Heijendaalseweg 121
Nijmegen

Programma in hoofdlijnen

De afgelopen maanden hebben ruim 120 studenten samengewerkt aan tientallen mooie praktijkopdrachten. Impact maak je immers samen! Tijdens het symposium delen we de opbrengsten en lichten we een aantal mooie voorbeelden uit. Het publiek mag bovendien stemmen op de projectgroep of opdracht met de meeste impact.

Daarnaast zijn er 2 inspirerende gastsprekers: Rob Verhofstad (voorzitter College van Bestuur van de HAN) en Lisbeth Verharen (programmamanager Fair Health, lector). De dagvoorzitter is een student PZW.

Voor wie?

• Deelnemende studenten PZW
  • Toekomstige studenten PZW
  • HAN-collega's
  • Opdrachtgevers
  • Werkveldrelaties

Aanmelden en meer info

De mogelijkheid om aan te melden volgt binnenkort via een link op deze pagina.

Alvast meer lezen over PZW? Bekijk: