Werkomgeving voor innovatie en transformatie  Verpleegkundig congres Over de Bogen 2023

Verpleegkundig congres Over de bogen

Op 16 november 2023 vindt de 2e editie plaats van het Verpleegkundig congres Over de Bogen. HAN en Radboudumc organiseren dit samen om mee te bouwen aan de toekomst van de gezondheidszorg. Innovatief, professioneel en in netwerken. Het thema nu is: werkomgeving voor innovatie en transformatie.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Experience Center Radboudumc
Geert Grooteplein Noord 15
Nijmegen

Congres Over De Bogen
 

Veranderen door en voor verpleegkundigen

Het landelijk congres Over de Bogen -voor en door verpleegkundigen- is een jaarlijks baken in de koers op nieuwe stroomversnellingen richting verpleegkunde en toekomstbestendige zorg. ​Het programma ziet er als volgt uit:

  • Keynote sprekers
  • Uitreiking van de Maas-, Waal-, en Rijnprijzen voor implementatie, professionalisering en netwerkzorg
285600 waalbrug bij Nijmegen
Congres Over de Bogen 2023 

Werkomgeving voor innovatie en transformatie

Na het succes van vorig jaar, vindt op 16 november 2023 de nieuwe editie plaats van hét verpleegkundig congres: Over de Bogen. Het congres waarbij de verpleegkundige professie centraal staat. Het thema dit jaar is:

  • Werkomgeving voor innovatie en transformatie​

Meer weten?

Volg voor alle informatie over het programma, voor aanmelding voor prijzen en voor deelname de website van het congres:

Op 10 november 2022 organiseerden HAN en Radboudumc voor de eerste keer dit congres waarbij de verpleegkundige op één staat, in zowel innovaties, netwerken en professionele ontwikkeling. Zo'n 170 verpleegkundigen waren erbij. Kijk voor een impressie van het congres in 2022 op:

Lilian Vloet, lector Acute Intensieve Zorg, HAN, en Hester Vermeulen, hoogleraar IQ healtcare, Radboudumc, openen het verpleegkundig congres Over de Bogen