Inspiratiedag en Netwerkborrel Logistics Management

Studenten van Logistics Management op het plein

Studeer je Logistics Management? Of heb je interesse in deze studie? Wil je weten wat je precies met de opleiding kan in de toekomst? Neem  woensdag 14 december tussen 14.00 en 17.30 uur deel aan de inspiratiedag en netwerkborrel!

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 31
Arnhem

Deelname
gratis

Maak kennis met logistieke organisaties en hoor de ervaringen van oud-studenten. Tijdens dit event kun je je onder andere oriŽnteren op stageplekken, werkgevers en vervolgopleidingen.†Het evenement is toegankelijk voor alle geÔnteresseerden, maar is als eerste gericht op studenten van de opleiding Logistics Management en middelbare scholieren die geÔnteresseerd zijn in de opleiding.†

Programma

De dag bestaat uit een aantal rondes met sprekers, met een afsluitende borrel. Tussen 14.30 en 16.15 uur zijn er drie rondes van 30 minuten van diverse sprekers. De†sprekers zijn†alumni†of personen uit het bedrijfsleven. Zij staan stil bij de†ontwikkelingen binnen het vakgebied en hoe de toekomst in de logistiek†eruit ziet. We sluiten af met een netwerkborrel. Naast studenten, docenten, alumni en†bedrijven is ook de studievereniging aanwezig.†

Wat neem je mee naar huis?

Aan het eind van de dag heb je:

  • Meer geleerd over welke kant je op kan na afloop van de bachelor Logistics Management
  • Meer duidelijkheid over het verloop de opleiding, van begin tot eind
  • Kennis gemaakt met het werkveld en oud-studenten
  • Mogelijk een gave organisatie voor een stageplek of studieopdracht

Aanmelden

Zet het in je agenda: op woensdag 14 december†2022†is de Inspiratiemiddag en Netwerkborrel van de logistieke sector

Je bent van harte welkom!†Meld je even†aan via onderstaand formulier.

32578 Student en docent in gesprek met bedrijf, ontspannen, FEM Employment