Festival Unboxing Logistics

372794 Meisje blaast confetti weg

Op donderdag 22 september pakken we uit tijdens 'Unboxing Logistics'. Het lectoraat Logistiek en Allianties bestaat 20 jaar! Om dat te vieren organiseren we ‘Unboxing Logistics’ in festival-stijl.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 31
Arnhem

We pakken uit

De dag staat in het teken van presentaties, lezingen en workshops over hoe we als lectoraat met onze partners logistiek bijdragen aan de maatschappelijke vraagstukken van nu en morgen. Er is ook voldoende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen of om bij te praten met ‘oude bekenden’.

We treffen elkaar op de HAN Campus aan de Ruitenberglaan in Arnhem.

Zet het alvast in je agenda: donderdag 22 september, Unboxing Logistics, HAN Campus Arnhem.
Na de zomervakantie versturen we een officiële uitnodiging met het programma. Dat is dan ook op deze pagina terug te vinden. Al enthousiast geworden? Je kunt je nu al inschrijven voor dit event.

Spread the word

We organiseren deze dag voor onze vrienden en de vrienden van onze vrienden. Deel deze aankondiging dan ook gerust met je netwerk. Graag zelfs! We begroeten jullie graag op 22 september op de HAN Campus in Arnhem.

Partners

We zijn trots te kunnen vermelden dat we Unboxing Logistics in samenwerking organiseren met de Studievereniging Procura en Logistics Valley.

 

Informatie

Heb je vragen over Unboxing Logistics? Neem dan gerust contact met ons op.

420418 doos met in de deksel de titel van het festival unboxing logistics