333563 Open dag 2021 2022 header groen meisje met handen

Hét inspiratieplatform van de Academie IT en Mediadesign. Tijdens ons jaarlijks evenement Open Up.. Your Talent presenteren onze studenten HBO-ICT en CMD de resultaten van projecten.

Praktische informatie

    16 juni 2022Datum
    14:30 -18:30Tijd
    Ruitenberglaan 26in Arnhem
    GratisDeelname

Een plek voor inspiratie, kennisuitwisseling en plezier; dat is Open Up.. Your Talent! Presenteer jouw project en maak kans op een felbegeerde award. 

De inschrijving voor de projectenmarkt is gesloten, maar je kunt je nog wel aanmelden als bezoeker.

399660 Posterafbeelding voor Open Up your talent. Van de academie IT en Mediadesign. Splash.

Het programma

 

De Awards

Studenten HBO-ICT en Communication & Multimedia Design presenteren tijdens een markt hun veelbelovende projecten. Een professionele jury beoordeelt het werk en reikt awards uit voor verschillende onderdelen.

Aanmelden voor bezoekers

Dit evenement biedt bedrijven ook de ideale mogelijkheid om contact te leggen met talentvolle studenten voor eventuele stages of afstudeeropdrachten. Daarnaast is het de ideale kans om te zien wat deze studenten in "huis" hebben. Een uitstekend moment om het netwerk uit te breiden!

32574 Student en docent in gesprek met bedrijf, FEM Employment

Op het programmaCollegetour IT en Mediadesign

16.15 - 17.00 uur - IT en Medialounge

Op donderdag 16 juni is Don Eijndhoven te gast bij de Collegetour IT en Mediadesign. Don Eijndhoven is een expert op het gebied van Cyber Security, digitale geopolitiek, informatiebeveiliging en oorlogsvoering in het digitale domein.

De wereld is dankzij digitale apparaten altijd en overal toegankelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat we nu ook andere aspecten van de menselijke samenleving zien digitaliseren, zoals misdaad en oorlogsvoering. Hoe gaan overheden op dit gebied met elkaar om? Hoe gaan legermachten om met digitale oorlogsvoering en hoe staan de zaken er voor qua internationale samenwerking tegen internetcriminelen? 

 

410727 Spreker Don Eijndhoven, collegetour IT en Mediadesign

De Projectenmarkt

14.30 - 16.00 uur - diverse lokalen in de C- en E-vleugel en de gymzaal

Studenten HBO-ICT en Communication & Multimedia Design presenteren tijdens een markt hun veelbelovende projecten. Hieronder lees je een korte beschrijving van alle aanwezige projecten.

De projecten

AI CAPTCHA RESOLVER

Doormiddel van AI lossen wij CAPTCHA's op. Dit is als doel voor mensen die moeite hebben met het oplossen van deze zogenaamde CAPTCHA's. En om te bewijzen hoeveel invloed AI nou daadwerkelijk heeft tegenwoordig op de veiligheid van CAPTCHA's.

234456 null

Arnhem - projectgroep WOO

Wij helpen Gemeente Arnhem door de implementatie van de Wet open overheid te ondersteunden. Hiervoor is een onderzoek uitgevoerd, waaruit een impactanalyse is opgesteld. Met daarbij een Proof of Concept voor het Woo conform maken van een proces binnen de gemeente. en tot slot een implementatie advies waarmee de gemeente het project kan doorzetten.

32851 studeren-kantine-arnhem

Appels en Kersen podcast

Wij vertalen autisme met verhalen in een podcast. Met eerlijke situaties belichten studenten de realistische en ook positieve kant van autisme.

286557 ISB Community culture club podcast

BIM2 Project - Menzis

De opdracht die het DataCare team van Menzis heeft voorgelegd is als volgt: advies geven aan de afdeling DataCare van Menzis hoe stakeholders met behulp van de tooling Azure DevOps optimaal inzicht kunnen krijgen in het ontwikkelproces van hun data wensen.

39175 studeren aan de HAN, FEM commerciele economie, accountancy, finance

Blokken!

In de minor Digital Media Productions is een bordspel ontwikkeld. Dit bordspel bevat houten blokken die spelers gedurende het potje verschuiven om het speelveld aan te passen. Het spel is bedoeld om kinderen te helpen met het ontwikkelen van executieve functies: Mentale vaardigheden bestaande uit o.a. flexibiliteit, planning en werkgeheugen.

109950 baby's spelen met blokken

The Chips Distribution Game

Het doel van het ASD-Project is om met de gehele klas een applicatie te bouwen. Tijdens dit project os de zogenaamde ‘Chips Distribution Game’ gebouwd. Het doel van de ‘Chips Distribution Game' is om economiestudenten inzicht te geven in de dynamiek van een logistieke distributieketen.

28676 Studenten overleggen met laptop

Codename ada

3D animatie volledig vanaf de grond bedacht en gemaakt. Compleet met modelling, audio design, animatie en compositie.

147695 toolbox animatie laptop armen

Controlled

Ik heb een 4d animatie gemaakt in het programma Cinema 4D. Met deze animatie zorg ik voor bewustzijn onder de doelgroep jongeren tussen 18 - 25 jaar voor het overmatig telefoon & Social Media gebruik.

34652 Twee studenten lachend met telefoon

Crosstown - Game

Voor de minor Digital Media Productions maken wij een game. Als speler vecht je door verschillende levels heen terwijl je een dorp helpt.

30476 Laptop met blauwe hoes

Digitalisering verlengen van rijbewijzen gemeente

Een vooronderzoek voor het implementeren van het digitaal verlengen van rijbewijzen voor de gemeente Rheden

281828 Elektrische auto

Projecten

From commit message to design decision with deep l

Niemand wil software documentatie lezen en/of schrijven. Maar wat nu als we je vertellen dat dit helemaal niet meer hoeft? Oke, dat is wat kort door de bocht, maar veel design decisions zijn al gedocumenteerd: in de git-repo. Dan moeten je commit messages wel iets meer bevatten dan: "bug fixzzz lolz" of "fix stuff".

383217 Werken op laptop

His little guitarrista

Een animatie die gaat over een jongen die een middel ontdekt dat hem helpt met het verwerken van zijn emotie. De muziek in de animatie is zelf gespeeld en het bevat beeldmateriaal van mijn eigen reis door Mexico

211251 Stockfoto - man springend, kloof overbruggen

Introductie tot Deep learning met CNNs

Een onderzoek naar deep learning met specifieke focus op CNNs (image recognition) voor het semester dot net on the server van de opleiding HBO-ICT profiel web development

143942 ict student met laptop en scherm met codes

Meer Hype bij Hypetrain - (SerpentHypetrain)

Twitch is een live-streaming platform, die de laatste paar jaar steeds meer vrijheid en ruimte geeft aan creators/streamers voor het personaliseren van hun kanaal. Alleen de zogeheten ‘Hypetrain functie’ heeft dit niet, daarom vroeg streamer Rick Broers of ik een animatie kan maken voor een unieke & gepersonaliseerde Hypetrain ervaring.

252481 han iconen livestream wit rood

Meldpunt Discriminatie - Vizier Oost

Het overkoepelende doel van dit project was de vindbaarheid en herkenbaarheid van Vizier als organisatie vergroten. Maar hoe doe je dat? Hoe laat je mensen praten over hun ervaringen met discriminatie, situaties die vaak erg vervelend zijn en mogelijk zelfs grote gevolgen kunnen hebben op de mensen die er bij betrokken zijn.

143333 taal- en schakeljaar, statushouders in de klas

Met hakken in de kist

De documentaire gaat over hoe Edna ervoor heeft gezorgd dat ze geaccepteerd wordt door zichzelf en de maatschappij. Het proces dat Edna heeft doorlopen om vrouw te worden en te zijn, wordt uitgelicht.

313076 afbeelding van cameralens

Mijn dieet app

Dieet app voor mensen met een voedsel intolerantie en/of allergie.

109940 voedingsdeskundige bespreekt dieetplan met vrouw

Nomad

"Nomad is een third-person 3D puzzel platform game in een post-apocalyptische setting. In Nomad gaat Ebo met zijn Companion Crate (CC) op zoek naar een safe haven, nadat er een ramp heeft plaats gevonden in zijn basiskamp. Helaas is zijn tocht richting de safe haven niet gemakkelijk en zeker niet ongevaarlijk.

35028 Werkplekken met computers en studenten

Object Detectie met verkeersborden

Onderzoek naar Object Detectie, herkennen van verkeersborden.

141459 Close up student met verkeersbord

Onderzoek Elasticsesrch Politie Oost Nederland

We doen onderzoek naar verschillende features binnen elastic die van waarde zijn voor de Politie Oost Nederland

298547 een politieagent met handboeien

Projecten

Portfolio project

Ik ben op zoek gegaan naar een vernieuwende manier voor het maken van een portfolio om hier meer persoonlijkheid in over te brengen.

385495 Nieuwsbericht Koersbeeld over regiegroep portfolio voor professionals

Project Digital twin Bronkhorst High-Tech

Dit project wordt gedaan voor Bronkhorst High-Tech, het is de bedoeling dat er onderzoek wordt uitgevoerd naar digital twin. En hoe digital een extra waardecreatie kan toevoegen aan hun producten of eventueel service die Bronkhorst High-Tech verleend.

273065 Videostill digital twin gaat over meer dan slimme technologie

Rijnstate

Sinds mei 2020 wordt aan patiënten gevraagd hun voorkeur voor een communicatiekanaal aan te geven. Dat kan per post zijn of via de combinatie email en patiëntenportaal. 150.000 patiënten hebben hun keuze al gemaakt. 68% heeft de voorkeur voor digitaal en 32% voor papier. Rijnstate wil dat die 32% lager wordt. Hoe kunnen ze dat bereiken?

36968 docent lachend met studenten om ziekenhuisbed

Rijnstate

Wij hebben uitgezocht hoe wij voor het ziekenhuis meer patiënten naar het patiëntenportaal toe kunnen trekken. Rijnstate is nu namelijk nog teveel bezig met het analoog communiceren met patiënten.

120491 verpleegkundigen aan ziekenhuisbed

ROBOX

ROBOX is een 3D geprinte SCARA robot. Het project is uitgevoerd met als doel; een betaalbare robot te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is. Naast het fysieke is er ook een digitaal aspect aan dit project; de user interface. ROBOX is voorzien van een gebruiksvriendelijke UI die gemakkelijk uitgebreid kan worden met nieuwe functionaliteiten.

234465 null

ScorchAI

ScorchAI is een intelligente server die live streams van Twitch analyseert, en de beste clips uitzoekt om te uploaden naar YouTube. De AI draait voor meerdere content creators, op meerdere channel tegelijk. De eerste channel heeft in zijn eentje een bereik van 100 miljoen mensen gehaald.

283914 youtube icoon voor in card

Spaces Between

Een 3D-puzzel adventure game waarin de speler een nieuwe kleine wereld ontdekt, karakters leert kennen en problemen oplost.

406997 Meisje met 3dbril op. Als beeld bij ixpod

Start up Container and Network Security IP

Vier ISM-ondernemers hebben een plan voor een bedrijf: CaNS-IP. Van hun investeerder kregen zij de opdracht om diensten te bedenken met de bijhorende IT-infrastructuur. Een aantal eisen zijn aan deze IT-infrastructuur gesteld vanuit de investeerder. Voor de lancering moet eerst de werking van het ontwerp aangetoond worden.

272774 Ruth Houben STARTUP STUDENTS 2019 -2.jpg

The Chips Distribution Game

Voor het ASD-project heeft onze klas een spel ontwikkeld waarbij een distributieketen wordt gesimuleerd, om gericht op economiestudenten het zogenaamde 'bullwhip-effect' te kunnen demonstreren.

28681 Studenten overleggen

Data issue rondom de registratie van zakenpartners

Bij netbeheerder Alliander wordt er in het systeem nieuwe zakenpartners aangemaakt terwijl ze hierin al eerder geregistreerd zijn. Duplicaties in het systeem zien er niet netjes uit en zorgen voor problemen voor verschillende afdelingen binnen Alliander. Als projectgroep hebben we een advies uitgebracht om deze data issue aan te pakken.

371918 De vlag van Alliander wappert voor een gebouw. Seece

Projecten

Vandeputte Medical

Proces automatisering van het inkoopproces met voor analyse en onderzoek. Inkoop orders die later dan 4 dagen zijn, krijgen de betreffende leveranciers na 4 dagen bericht daarover. Een aparte instructie en documentatie hoort daarbij

39174 studeren aan de HAN, FEM commerciele economie, accountancy, finance

Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland - Data

Het effectief beheren en gebruiken van alle beschikbare sensordata van Veiligheidsregio's levert allerhande vraagstukken op. Mag data worden opgeslagen volgens wetgeving, is de data bruikbaar in bedrijfsprocessen, sla ik de data op in een eigen omgeving of laat ik de data bij de leverancier staan enzovoorts.

315829 Nieuwsbericht hack

Workshop Gebruiker Centraal

Verbeter spelenderwijs je dienstverlening met de serious game Optimaal Digitaal! Dit spel van Gebruiker Centraal is een leuk en handig instrument om bijvoorbeeld inclusie op de kaart te zetten in jouw organisatie. Het helpt je prioriteiten te stellen en het dwingt je om samen met alle betrokkenen aan de slag te gaan met concrete oplossingen.

189242 studenten spelen gezamenlijk spel

World of Robots

Het WoR project is het verdiepende semester van het Embedded Software profiel, waar de studenten verder werken aan een project van meerdere iteraties. In dit project wordt gewerkt aan vergelijking van een gesimuleerde en een echte versie van een schaalmodel van een robot.

390775 Robot patiënt simulator elektronica gemaakt door Gert van Lagen student Embedded Systems Engineering

Heb je vragen?Contact

Heb je vragen over Open Up.. Your Talent? Neem contact op met de organisatie via communicatie-instroom.aim@han.nl

397452 vraagteken vragen faq groen

AcademieIT en Mediadesign

De Academie IT en Mediadesign bouwt aan een dynamische en innovatieve leeromgeving. Studenten en docenten werken er zij aan zij met onderzoekers en de beroepspraktijk. Alles draait hier om ontwerpen, ontwikkelen en experimenteren. We inspireren elkaar met ICT- en multimediatoepassingen

cmd studenten projectwerk in ica lounge 1