Laat je inspireren Netwerkcongres betaalbaar en gezond voedsel

32186 creative kitchen eten bereiden koken, FEM Food & Business

Op woensdag 13 april organiseert de opleiding Food & Business het netwerkcongres “Betaalbaar en gezond voedsel”. Neem deel aan inspiratiesessies of snuffel rond op de netwerkmarkt en maak kennis met interessante bedrijven.

13:45 – 14.00 Inloop
14:00 – 14.15 Opening
14.15 – 14.45 Keynote spreker
14.50 – 15.20 Inspiratiesessie ronde I
15.25 – 15.55 Inspiratiesessie ronde II
16.00 – 18.00 Netwerkmarkt

32194 hoorcollege auditorium, FEM Food & Business

Keynote sprekerLaila Echternach

Laila Echternach​, Manager Operations bij FoodService Instituut Nederland (FSIN) : “Maatschappelijk thema’s houden de consument als burger bezig. Als zij zelf de keuze moeten maken voor gezond dan komt gemak, genieten of goedkoop vaak toch op de eerste plaats. De consument verwacht van bedrijven en overheid dat zij hen helpen de gezonde keuze ook de gemakkelijkste te maken.”

FSIN is een vereniging met meer dan 220 aangesloten bedrijven in de foodsector. Het FSIN analyseert en duidt de toekomst van de totale foodmarkt aan de hand van cijfers en trends. Belangrijk zijn de drivers daarachter: ze zoomen niet alleen in op de kanalen, maar brengen ook het foodshoppergedrag in kaart, evenals de krachten die dat gedrag beïnvloeden.
390414 Laila Echternach spreker food & business congres

Inspiratiesessies

• Voedingscentrum, Annette Stafleu
  • Unilever, Wendy van Herpen
  • Transitie Coalitie voedsel, Natascha Kooiman
  • Gemeente Nijmegen, Maria Buur
  • Voedselbank Nijmegen, Sasja Kamil
  • Aviko, Peter Terwindt
  • Vivera, Karin Löwik
  • Eurest catering, Dide Seuren
  • Cefetra Dairy, Peter ten Kate
  • Lidl, Iris Schoormans
  • Priva, Jan Westra
  • Bakkersgrondstof, Sebastiaan Hetterschijt
  • F&L Media, Marieke Slettenhaar
390415 illustratie netwerkcongres food & business

NETWERKMARKT

Ben je student en op zoek naar een stage- of afstudeerbedrijf? Of ben je als opdrachtgever juist op zoek naar een Food & Business student? Op de netwerkmarkt is er ruimte genoeg om te netwerken met elkaar. Dit onder het genot van een drankje en hapje.

Reserveer een tafel

Voor het werkveld is het mogelijk om een tafel op de netwerkmarkt te reserveren. Stuur dan voor 21 maart een mail naar: netwerkcongres.fb@han.nl. Het aantal tafels op de netwerkmarkt is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Snelle info

HAN Campus Nijmegen
Laan van Scheut 10
Nijmegen

Gratis toegang

Info en contact

Deelname aan het netwerkcongres is gratis. Inloop vanaf 13.45 uur, start congres 14.00 uur in het auditorium aan de Laan van Scheut 10.

Het netwerkcongres wordt georganiseerd door de opleiding Food & Business van de HAN. Heb je vragen of wil je een tafel reserveren op de netwerkmarkt, stuur ons dan een mail. Wil je alvast een kijkje nemen in onze keuken? Bekijk dan de video van onze Creative Kitchen en bezoek ons op LinkedIn en Instagram.

Telefoons internationaal