Laat je inspireren Netwerkcongres betaalbaar en gezond voedsel

Op woensdag 13 april organiseert de opleiding Food & Business het netwerkcongres “Betaalbaar en gezond voedsel”. Neem deel aan inspiratiesessies of snuffel rond op de netwerkmarkt en maak kennis met interessante bedrijven.
PROGRAMMA
13:45 – 14.00 Inloop
14:00 – 14.15 Opening
14.15 – 14.45 Keynote spreker
14.50 – 15.20 Inspiratiesessie ronde I
15.25 – 15.55 Inspiratiesessie ronde II
16.00 – 18.00 Netwerkmarkt

Plattegrond, sprekers en lokalen
Keynote spreker: Laila Echternach

Inspiratiesessies
- Voedingscentrum, Annette Stafleu
- Unilever, Wendy van Herpen
- Transitie Coalitie voedsel, Natascha Kooiman
- Gemeente Nijmegen, Maria Buur
- Voedselbank Nijmegen, Sasja Kamil
- Aviko, Peter Terwindt
- Vivera, Karin Löwik
- Eurest catering, Dide Seuren
- Cefetra Dairy, Peter ten Kate
- Lidl, Iris Schoormans
- Priva, Jan Westra
- Bakkersgrondstof, Sebastiaan Hetterschijt
- F&L Media, Marieke Slettenhaar

NETWERKMARKT
Ben je student en op zoek naar een stage- of afstudeerbedrijf? Of ben je als opdrachtgever juist op zoek naar een Food & Business student? Op de netwerkmarkt is er ruimte genoeg om te netwerken met elkaar. Dit onder het genot van een drankje en hapje.
Reserveer een tafel
Info en contact
Deelname aan het netwerkcongres is gratis. Inloop vanaf 13.45 uur, start congres 14.00 uur in het auditorium aan de Laan van Scheut 10.
Het netwerkcongres wordt georganiseerd door de opleiding Food & Business van de HAN. Heb je vragen of wil je een tafel reserveren op de netwerkmarkt, stuur ons dan een mail. Wil je alvast een kijkje nemen in onze keuken? Bekijk dan de video van onze Creative Kitchen en bezoek ons op LinkedIn en Instagram.
