HAN Automotive Research Kennisfestival over Intelligente Mobiliteit

228461 Automotive streetdrone met Viktor

Op vrijdag 20 mei wordt het eerste HAN Automotive Research Kennisfestival gehouden. State-of-the-art presentaties van praktische kennis op het gebied van intelligente mobiliteit. Wat staat op het programma?

Speciale gast: Guido Thys!

Guido Thys – ‘s Neerlands minst gevraagde spreker uit België – probeert op een ernstige manier de ludieke afsluiter van het Kennisfestival Intelligente Mobiliteit aan te kondigen. Kijk of het hem gelukt is!

ProgrammaWaarom zou je erbij moeten zijn?

Op het programma staan verschillende lezingen en werkplaatssessies waar onderzoekers, docenten, partners en studenten met elkaar in gesprek gaan over actuele ontwikkelingen van de volgende onderwerpen:

• Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)
  • Light Electric Vehicles (LEV’s)
  • Elektrificatie van de aandrijflijn (EV)
  • Autonoom rijden
  • Verschillende concrete innovatieve en door te voeren oplossingen voor mobiliteitsproblemen

Studenten uit de master en bachelor zullen presentaties geven en er zijn demo’s te zien. Op een aantal onderwerpen wordt tijdens werkplaatssessies dieper ingegaan. Ook is er genoeg gelegenheid om elkaar informeel bij te praten, en kennis te maken met partners van het lectoraat uit het werkveld.

Het kennisfestival is daarmee een showcase van ons huidige werken in de driehoek: het samenbrengen van onderzoek, onderwijs en ondernemingen/overheid binnen het domein van intelligente mobiliteit!

Voorafgaand aan het programma is er gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding door de monumentale Koepelgevangenis.

338068 Waterstofdemonstrator van dichtbij, waardoor je de blauwe flessen goed kunt zien.

Locatie en tijd

• Koepelgevangenis, Wilhelminastraat 16, 6812 CW Arnhem
  • Vrijdag 20 mei van 9 tot 18 uur
  • Het aantal beschikbare parkeerplaatsen voor auto’s is beperkt. Overweeg om met de fiets, OV of carpoolend te komen!

Let op: Voor AEA-medewerkers en projectpartners is er een kortingscode: KIM2022

Ideeën, vragen of meedoen?

Met ideeën of vragen, of wanneer je met een project of studenten iets wilt presenteren op het festival, neem contact op met marith.dieker@han.nl