Gratis inkijkje Masterclass Non-verbale communicatie

32579 Voortgangsgesprek, sollicitatie bedrijf en student, FEM Employment

Wist je dat anderen jou allerlei karaktereigenschappen toeschrijven op basis van jouw non-verbale communicatie? En vaak al binnen enkele seconden. Heb je ooit stilgestaan bij je lichaamstaal en welke boodschap je hiermee uitzendt?

Met non-verbale communicatie communiceren we persoonlijkheid, overtuigingskracht, betrouwbaarheid, status en emotie. De lichaamstaal van de ander kan je waardevolle informatie geven over de emoties en intenties van je gesprekspartner. Door de lichaamstaal van de ander te lezen, krijg je betrouwbare informatie over wat de ander van jou en jouw voorstel vindt en bijvoorbeeld of de ander oprecht en betrouwbaar is en gemaakte afspraken na zal komen. Non-verbale communicatie is dus erg waardevol in samenwerken en zaken doen. 

Tijdens de gratis masterclass Non-verbale communicatie geeft lichaamstaal expert Henry van den Bogert van de Body Language Academy je een introductie in de fascinerende wereld van Non-verbale communicatie. Na deze masterclass zul je met andere ogen kijken naar de interacties die je dagelijks voert. Meld je aan!

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen

Expert in lichaamstaalHenry van den Bogert

De masterclass wordt gegeven door Henry van den Bogert, expert in lichaamstaal. "Sinds 2003 bouw ik al aan ervaring en expertise op het gebied van bewustwording in brede zin. Dit doe ik als docent, psychofysiek weerbaarheidstrainer en als coach voor jongeren met (complexe) zorgvraag. Vanuit dit werkveld heb ik aan den lijve ondervonden hoe groot het belang is van van kennis en kunde op het gebied van non-verbale communicatie, om tot echte verbinding te komen. Hierin ligt mijn gedrevenheid en passie voor lichaamstaal. Mensen beoordelen elkaar in een split-second; onbevooroordeeld leren verbinden is de sleutel tot succes van veel beroepsgroepen. Zowel voor klanten, cliënten als collega’s."

354387 Non-verbale communicatie, post-hbo training. Docent Henry van den Bogert. 2021

Meer weten over non-verbale communicatie?Volg ook onze training

In deze masterclass krijg je een voorproefje van non-verbale communicatie. Wil je meer weten over dit vakgebied en je er verder in verdiepen? Dan is onze 3-daagse training Non-verbale communicatie wellicht wat voor jou. Tijdens de training leer je hoe je non-verbale signalen kan lezen. Dit helpt je om beter te begrijpen wat gesprekspartners voelen en bedoelen. Je krijgt daarnaast inzicht in jouw eigen lichaamstaal en uitstraling. En de handvatten om dit aan te passen De training Non-verbale communicatie start in maart 2022. 

136851 Commerciele Economie studievoortgang gesprek student 2019