Rechten Collegetour in het Goffertstadion

353589 Goffertstadion Nijmegen

Leuk dat je interesse hebt in de Rechten Collegetour, waarbij we jou in contact brengen met inspirerende gasten. Op 14 december zijn we te gast in het Goffertstadion. We gaan daar in gesprek met de algemeen directeur van N.E.C. en de general counsel van de KNVB.

Waar moet je zijn Snelle info

Datum en tijd Locatie Deelname

Dinsdag 14 december 2021

van 15:45 tot 18:30 uur

Business Lounge Goffertstadion

Stadionplein 1 in Nijmegen

gratis

Let op! Coronatoegangsbewijs verplicht

Wat kun je verwachtenProgramma

Tijdens deze editie van de Rechten Collegetour zijn we te gast in het Goffertstadion. De laatste tijd natuurlijk veel in het nieuws geweest in verband met de ingestorte tribune. We gaan, vanuit juridisch perspectief, in gesprek met Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C. en Mark Boetekees, general counsel bij de KNVB.

Hoe ga je om met rellende supporters? Hoe zorg je ervoor dat je op een goede manier samenwerkt met de gemeente en de politie? Hoe zit het met de plannen voor een nieuw stadion en welke rol speelt het omgevingsrecht daarin? Wat is ‘staatssteun’ eigenlijk en hoe belemmert dit een voetbalclub?

Al deze vragen kun je Wilco van Schaik en Mark Boetekees stellen in de Business Lounge van N.E.C.!

Ben jij erbij? 

353591 portret Wilco van Schaik, Algemeen directeur NEC, Collegetour

Wat gaan we doen Planning

15.45 tot 16.15 uur Inloop
16.15 tot 17.15 uur Rechten Collegetour
17.15 tot 18.30 uur Borrel

 

Onder voorbehoud van Coronamaatregelen

Uiteraard hopen we erop dat de Rechten Collegetour gewoon door kan gaan. Het kan echter voorkomen dat we, door de dan geldende maatregelen, de Rechten Collegetour moeten aanscherpen of annuleren.  Mocht dit het geval zijn dan word je op de hoogte gebracht via het opgegeven e-mailadres in de aanmelding.

Heb je vragen?

Snelle info

Datum en tijd

Locatie


Deelname
gratis