Toetsconferentie Lectoraat Eigentijds Beoordelen en Beslissen

null

Op donderdagmiddag 14 oktober organiseert het Lectoraat Eigentijds Beoordelen en Beslissen een toetsconferentie met diverse workshops en lezingen. Deze conferentie is een vervolg op de installatie van Tamara van Schilt-Mol op 15 april tot lector Eigentijds Beoordelen en Beslissen.

Tamara sluit deze conferentie af met haar lezing over ‘eigentijds beoordelen en beslissen’ die je dan ook in gedrukte vorm ontvangt. Zet deze datum dus vast in je agenda!

Bijdrages gezocht

Voor de toetsconferentie zijn wij op zoek naar inspirerende bijdrages. Ben jij zelf ook bezig met eigentijds beoordelen en beslissen en vind je het leuk een bijdrage te leveren door het geven van een workshop, het houden van een presentatie of het presenteren van een poster neem dan contact op met: Tamara vanSchilt-Mol.

Wil je op de hoogte worden gehouden?

Weet je nu al dat je bij de toetsconferentie wilt zijn? Dan kun je je vooraanmelden door een mail te sturen aan: Jeanette Dusschooten (secretariaat). Je ontvangt dan als eerste het definitieve programma en de mogelijkheid je voor de workshops en lezingen aan te melden.

Lectoraat Eigentijds Beoordelen en Beslissen

In het Lectoraat Eigentijds Beoordelen en Beslissen staat de vraag centraal hoe toetsing ontworpen, ingericht en uitgevoerd kan worden zodat het bijdraagt aan de drie functies die onderscheiden worden binnen toetsing: de beslisfunctie, de leerfunctie en de evaluatiefunctie. Het gaat daarbij om het maken van goed geïnformeerde keuzes op basis van actuele kennis en inzichten.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen - I/O gebouw
Kapittelweg 35
Nijmegen

Deelname
Gratis