Educatie collegetour met seksuologe Ellen Laan

254845 Collegetour. Elen Laan

Leuk dat je interesse hebt in de HAN Educatie Collegetour Online. Tijdens de Educatie Collegetour brengen we jou in contact met inspirerende gasten. Onze gast op 25 mei is Hoogleraar seksuologie en psycholoog Ellen Laan.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online
via Teams

Deelname
gratis

Wat kun je verwachtenProgramma

Hoogleraar seksuologie en psycholoog Ellen Laan is wereldwijd bekend door haar promotie-onderzoek naar de seksualiteitsbeleving van vrouwen. Als overtuigd feminist schuwt ze geen gendersensitieve blik rondom haar werk. 

Wat is de boodschap van Ellen Laan voor professionals in het onderwijs? Moeten leraren allemaal de 'dokter Corrie' in zichzelf ontdekken? Alvast één tip: “De professionals die seksuele voorlichting geven moeten begrijpen dat alles wat níet gezegd wordt, ook als boodschap wordt opgepikt door jongeren.” 

De collegetour van mei zal een inspirerend gesprek zijn over de rol van de leraar in de sekuele ontwikkeling van kinderen en jongeren. 

254845 Collegetour. Elen Laan

Over de HAN Educatie Collegetour 

De HAN Educatie Collegetour is er voor en door studenten. Alleen voor studenten? Nee, vanzelfsprekend zijn docenten en onze relaties in het werkveld ook van harte welkom! De organisatie is in handen van de studieverenigingen SV Meesterlijk, Lingua Franca, Pontifex, SV Fabulinus en alummnivereniging Kairos.