Installatie Dennis Moeke

259749 Wielrenner komt uit tunnel

Op donderdag 22 april 2021 wordt Dennis Moeke geïnstalleerd als Lector Logistiek & Allianties. Tijdens dit online-evenement spreekt Dennis op een verrassende manier zijn rede uit. Hij vertelt hoe logistiek kan bijdragen aan de maatschappelijke vraagstukken die in Nederland spelen.

At The Heart of Change: shifting into the next gear

De titel van zijn rede is "At The Heart of Change", een blik in de toekomst van het logistieke onderzoek en onderwijs in het hbo.

Voorafgaand aan deze mijlpaal organiseert het lectoraat Logistiek & Allianties 4 interactieve discussietafels. De voormannen en -vrouwen van de onderzoekthema’s binnen het lectoraat, sustainable logistics, healthcare logistics, data driven logistics, en human capital logistics leiden deze sessies. De centrale vraag is: hoe dragen onze onderzoeksprogramma’s bij aan het oplossen van de maatschappelijke vraagstukken?

15.00 - 17.00 uur Programma

15.15 – 15.30 uur Digitale inloop
15.30 – 15.35 uur Welkom door Gisela Albers, directeur HAN academie Organisatie en Ontwikkeling
15.35 – 16.20 uur Parallelsessies: vier discussietafels rondom de onderzoeksthema’s van het lectoraat Logistiek & Allianties
16.20 – 16.25 uur Digitale inloop installatie
16.25 – 16.40 uur Installatie Dennis Moeke door Yvonne de Haan, College van Bestuur, HAN
16.40 – 17.00 uur At the heart of Change: videorede door Dennis Moeke

15.00 - 16.00 uur Interactieve discussietafels

Lector Dennis Moeke

Dennis Moeke is Lector bij het lectoraat Logistiek & Allianties. Vanuit deze rol is hij ook programmadirecteur van het KennisDC Logistiek Gelderland dat samen met zes andere regionale KennisDC’s het landelijke Centre of Expertise KennisDC Logistiek vormt. Hij heeft een speciale interesse voor zorglogistiek en datagedreven logistiek. 

Lectoraat Logistiek & Alliantie

Het lectoraat Logistiek & Allianties wil bijdragen aan slimme verduurzaming van logistieke infrastructuren en bedrijfsprocessen én aan het versterken van het logistieke onderwijs in de regio Gelderland. Dit doen we via innovatief, praktijkgericht logistiek onderzoek in samenwerking met diverse partners.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online
via Teams