Netwerken ABE Bedrijvenmarkt

30298 Twee studenten overleggen met laptop

Je bent op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht, maar hoe kom je in deze tijd met bedrijven in contact? Kom naar de online Bedrijvenmarkt op 28 april 2021! Praat, chat of luister mee en kom alles te weten over de deelnemende bedrijven en wat zij jou kunnen bieden.

Een bedrijf biedt per studierichting 1 tot 5 sessies aan van 30 minuten. Elk bedrijf heeft een eigen online inlooplokaal in Teams. Klik in het programma op 'naar de sessie' en maak kennis met het bedrijf. Sommige bedrijven starten met een presentatie, andere slaan dit over en gaan direct over tot een gesprek. Je kunt vragen stellen, live of in de chat, of gewoon meeluisteren.

Ben je eerstejaarsstudent? Dan word je, samen met je projectgroepje, voor de eerste 2 sessies ingedeeld bij 2 bedrijven. Welke bedrijven dit zijn, hoor je een week van tevoren. Daarna kun je zelf nog andere bedrijven bezoeken. Bekijk alvast het programma, zodat je nu al een keuze kunt maken welke bedrijven je dan wilt bezoeken.​

Pak je kans en laat je CV achter bij het bedrijf dat je aanspreekt!

32102 studenten in de les, laptop, klas, lachen, lokaal, finance, economie, finance tax and advice, fta

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online