Webinar door Hylco Nijp Gratis webinar Slimmer Werken

overlegsituatie

De wereld van werk blijft ons uitdagen. Net als je denkt dat je de zaken soepel hebt rollen komt er een reorganisatie, een nieuwe strategische bedoeling, (zucht, alwéér) een nieuw systeem... Of een pandemie!

Aangedreven door maatschappelijke, economische en technologische veranderingen wordt ons werk steeds intensiever. En nee, dat houdt niet vanzelf wel een keertje op. 
De centrale vraag die in deze lezing van onderzoeker en docent Hylco Nijp centraal staat is: Hoe kunnen we omgaan met de intensivering van werk? Als individu, als HR, als organisatie. Hoe houden we ons werk bij toenemende werkeisen plezierig, duurzaam en betekenisvol? Hoe zorgen we dat werk meer ten goede komt aan de werkende zelf (en daarmee ook aan diens organisatie)? Nu werk steeds meer van ons vraagt, moeten wij meer vragen van ons werk. Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor deze gratis webinar! 

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

Deelname
Gratis

Lectoraat Human Resource Management

Als lectoraat richten we ons op de centrale vraag: hoe houden we mensen langer en gezond aan het werk? Wij gaan na welke HRM-instrumenten doelmatig en kosteneffectief zijn voor een specifieke organisatie. En zetten onze expertise hiervoor in. 

mensen vaag in kleur een ouder iemand en een kind