studievereniging NOPFY Paramedisch Presenteert: interactief interview met Bibian Mentel

logopedie betrokken student docent

Paramedisch Presenteert nodigt Bibian Mentel uit, voor een interactief interview. Bibian kende sportief gezien grote successen, als wereldkampioen snowboardster. Ze schuift aan bij ons om te vertellen over haar revalidatieproces. Hoe blijft ze, na haar tegenslagen, zo doelgericht?

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online
via Teams

Over Bibian Mentel

Bibian Mentel kende sportief gezien grote successen. Ze won 128 gouden medailles waarvan 7 keer Nederlands kampioen, 7 keer wereldkampioen en 3 keer paralympisch kampioen. Daarnaast is ze ridder in de orde van de Oranje-Nassau. Haar leven kent ook een heftige kant: ze vecht al 21 jaar tegen kanker. Ondanks deze ziekte probeert ze positief in het leven te staan.

Over Paramedisch Presenteert

Paramedisch Presenteert is een nieuwe commissie van studievereniging NOPFY. Wij organiseren interviews met grote sprekers, met betrekking tot de paramedische studies: Fysiotherapie, Ergotherapie, Logopedie en Voeding & Diëtetiek.

Praktische info

Omdat het nog niet mogelijk is om met veel mensen live aanwezig te zijn, organiseren we dit event op een hybride manier: in een collegezaal en via Teams. Op deze manier hopen we op een interactief interview.  Het interview is op de HAN campus in Nijmegen, Kapittelweg 33, lokaal A005.

Hoe jij ervoor kunt zorgen dat je live aanwezig kunt zijn, maken we binnenkort bekend via de social media van NOPFY.