Een Hero component is geplaatst in de top van een pagina. Het bestaat uit een eyebrow, titel, intro tekst en een afbeelding/video. Dit component kent een aantal varianten:

  • Course superhero
  • Course hero
  • Takeover (hero)
  • Takeover (open dag)

Benieuwd naar de werking van dit component? Bekijk dan de 2 instructievideo's hieronder. Hierna kan je het component gemakkelijk toepassen!

Let wel op: in de instructievideo's zie je dat je een afbeelding dient up te loaden. Dit is niet meer het geval! Je dient een afbeelding uit Brandspot te halen. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan deze handleiding. De video's worden nog bijgewerkt. 

 

Nieuwe featureVerkorting studieduur

In het Hero component is er een nieuwe feature beschikbaar: Verkorting studieduur. Hiermee wordt er achter de standaard duur van de opleiding (binnen dit component) "verkorting is mogelijk" weergegeven. 

Het is de bedoeling dat elders op de pagina dan goed duidelijk wordt gemaakt hoe het precies zit met die verkorting, want dat is in het Hero Component niet mogelijk – daar kun je alleen even kort noemen dát het mogelijk is.

Hiernaast een voorbeeld: 

Je kan deze weergave gemakkelijk inschakelen door naar de Edit-omgeving te gaan en binnen het Hero component de optie 'Verkorting mogelijk' te wijzigen naar 'Yes' (zie deze afbeelding). 

In 2 minuten uitgelegd!Instructievideo Hero component (afbeelding variant)

In 2 minuten uitgelegd!Instructievideo Hero component (video variant)