Welkom bij het Instituut HAN Automotive

Het Instituut HAN Automotive heeft landelijk een unieke en onafhankelijke positie om de beschikbare kennis van automotive toegankelijk te maken voor studenten, bedrijfsleven en overheid. Onderzoek, testen en opleidingen zijn zeer nauw met elkaar verbonden. Neem contact met ons op voor al uw vragen! Tot ziens bij het Instituut HAN Automotive.

HAN Automotive heeft een uitstekende samenwerking met:

 Onze partners

Automotive speerpunten

  • Alternatieve brandstoffen in verbrandingsmotoren
  • Waterstof en electrificatie voor toepassingen in voertuigen
  • Lichtgewicht voertuigontwerp
  • Chassis control, voertuigdynamica en Mens-Machine-Interactie (HMI)
  • Duurzaam Value Chain Management
  • Lean ontwerp
In deze video maakt u kennis met de mogelijkheden die HAN Automotive Research voor u kan bieden! © HAN, 2013.

HAN stapt in als partner van i3B netwerk ICT in Body, Brain, Behaviour

Binnen het Living Lab initiatief 'i3B' worden meet- en analysesystemen gedeeld. Ook wordt gewerkt aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe toepassingen binnen de deelgebieden van ICT, hersenen, het lichaam en gedrag © i3B

De HAN en stichting i3B (ICT in Body, Brain, Behaviour) gaan samenwerken. i3B verbindt bedrijven en kennisinstellingen en is een smeltkroes van wetenschappelijke disciplines en technologiegebieden. Dit dient als kraamkamer voor nieuwe inzichten en technische doorbraken die resulteren in innovatieve producten.

Meer over deze samenwerking

Start project SMARTcode over modelgebaseerde ontwikkeling regelsystemen

Logo's van de partners die allemaal meewerken aan het project SMARTcode van HAN Automotive Research in samenwerking met het Lectoraat Meet- en Regeltechniek © HAN

HAN Automotive Research start in samenwerking met het Lectoraat Meet- en Regeltechniek een nieuw project op het gebied van modelgebaseerde ontwikkeling van regelsystemen. Het project draagt de naam SMARTcode: Series production oriented Model based Approach for Real Time code.

Meer over dit project

HAN Autotechniek / Automotive Nieuwsoverzicht