Mayhan

Mayhan Students is een studentenvereniging gevestigd in Nijmegen, voor alle Afghaanse en Afghaans geļnteresseerde studenten. Mayhan Students is opgericht met het idee wat ons allen verbindt: Afghanistan, voor vele hun vaderland (Mayhan).

Doel Mayhan Students

De belangrijkste doelstelling is het vormen van een netwerk van Afghaanse en Afghaans geļnteresseerde studenten voor van betere ontwikkeling en ontplooiing van deze studenten tijdens hun studententijd. Afghaanse studenten zijn er genoeg. Ze overspoelen de Nederlandse Universiteiten en Hogescholen, maar je ziet dat ze niet zo actief zijn naast hun studie en dat is jammer. Voor deze studenten worden activiteiten georganiseerd zodat ze het maximale kunnen halen uit hun studententijd!

Wat organiseert Mayhan Students?

Mayhan Students wilt haar studenten stimuleren om naast het studeren op educatief, sociaal en cultureel vlak actief te zijn. Daarom organiseert de vereniging een breed scala aan activiteiten:

  • Lezingen/Discussies
  • Sportactiviteiten
  • Stedentrips
  • Cursussen & Workshops

En last but not least onze befaamde Chai-borrels, een plaats waar 2 werelden elkaar ontmoeten. Het Nederlandse borrelen gecombineerd met de oeroude Afghaanse traditie Chai-drinken. De sfeer is altijd erg gezellig en verder is er de mogelijkheid om te netwerken met andere studenten en Young professionals.

De activiteiten die georganiseerd worden zijn toegankelijk voor iedereen, of je nou wel of geen lid bent en of je wel of geen Afghaan bent, maakt niks uit. Iedereen is welkom, zolang je geļnteresseerd bent of iets hebt met Afghanistan.

Word lid!

Waarom lid worden? Dat is heel simpel, lid worden geeft een aantal belangrijke voordelen. Namelijk korting op alle activiteiten, voorrang over niet-leden bij beperkt aantal plaatsen en je hebt exclusief recht bij activiteiten die alleen voor leden zijn! En het is ook nog eens spotgoedkoop!

Hoe lid worden?

Lid worden is heel simpel. Je kan een mailtje sturen naar secretaris@mayhanstudents.nl en er zal contact met je worden opgenomen over het lidmaatschap.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.mayhanstudents.nl en/of volg ons via Facebook.