HANaccount: digitale toegang tot de HAN

Om toegang te krijgen tot de digitale services van de HAN heb je een HANaccount nodig. Dit HANaccount krijg  je als je je aanmeldt voor een HAN-opleiding. Als je vervolgens aan alle inschrijvingsvoorwaarden voor die opleiding hebt voldaan, verschaft je HANaccount je de toegang tot de digitale services van de HAN.

Hoe krijg ik mijn HANaccount?

Als aanmelder van een HAN-opleiding krijg je een persoonlijk HANaccount. Als je vervolgens aan alle inschrijvingsvoorwaarden voor die opleiding hebt voldaan, geeft dit account je toegang tot je studieresultaten, digitale onderwijsapplicaties, draadloos netwerk en tot HAN Insite, het intranet van de HAN.

Let op: voor een goede start van je opleiding is een werkend HANaccount onmisbaar. Zorg dat je op tijd aan alle inschrijfvoorwaarden voldoet!

Beschikt de HAN over een draadloos netwerk?

Op verschillende locaties heeft de HAN een draadloos netwerk (wifi). Ben je HAN-student en heb je een laptop / notebook? Dan kun je gebruikmaken van dit netwerk. Zo ben je altijd en overal online. Als je daar hulp bij nodig hebt, kun je ook nog voor ondersteuning terecht bij de helpdesk ICT van de HAN.

Waar kan ik voordelig mijn software bestellen?

Legale software voor een illegale prijs, dat is Surfspot! HAN-studenten kunnen bij Surfspot voordelig nieuwe software aanschaffen. Surfspot controleert via je HAN-account of je studeert aan de HAN.

Wil je meer weten over het volledige aanbod van digitale voorzieningen van de HAN en de softwarepakketten die we gebruiken? Op HAN Insite, ons intranet, kun je hier meer over lezen (alleen voor HAN-studenten).

Draadloos netwerk

De HAN beschikt in de meeste gebouwen over een draadloos netwerk: eduroam voor studenten en medewerkers en HANguest voor tijdelijke bezoekers.

Meer over het draadloos netwerk bij de HAN