Toelichting bij de boekenlijst

Bij het bestellen van je studieboeken moet je aan verschillende dingen denken: de juiste druk bijvoorbeeld. Hier vind je tips!

Hoe bestel je je studieboeken?

Je kunt je boeken via studystore bestellen. Jouw bestelling van studieboeken wordt gratis (thuis)bezorgd. Uiteraard ben je vrij om je studieboeken ook bij andere leveranciers te kopen.

Waarom bestellen via studystore?

  • Je ontvangt zeker de juiste boeken voor je opleiding (boekenlijstgarantie)
  • Ook tweedehands studieboeken verkrijgbaar
  • Altijd 5% korting bij 2 of meer Nederlandse studieboeken
  • Altijd 10% korting op buitenlandse titels
  • Gratis bezorging
  • Winkel op de HAN-campus Arnhem én Nijmegen

Wil je tweedehands studieboeken kopen?

In je boekenlijst op studystore kun je meteen zien of jouw studieboeken ook tweedehands beschikbaar zijn. ook in de winkels van studystore op de HAN-campus vind je een ruim assortiment aan tweedehands studieboeken. Dat scheelt!

Ook op Insite, het intranet van de HAN, kun je op het prikbord zoeken naar studieboeken die te koop worden aangeboden. Let wel op de juiste druk. Je hebt toegang tot het intranet als je bent ingeschreven en je je 'HANaccount' hebt geactiveerd.

Wil je studieboeken verkopen?

Heb je je studieboeken niet meer nodig? Studystore koopt ze van je terug. Kijk op www.studystore.nl/2ehands om te checken hoeveel jouw studieboeken waard zijn. Je kunt de boeken inleveren in de studystore winkel of opsturen naar studystore.

Ook op HAN Insite kun je op het prikbord zelf je studieboeken aanbieden die je niet meer gebruikt.

Hoe kom je aan readers?

Behalve boeken staan er meestal ook readers op je boekenlijst. Readers zijn door de HAN samengestelde leerboeken met de belangrijkste punten van een college of studieonderdeel. Deze hoef je niet te bestellen, maar je koopt ze tijdens de introductie op de HAN Campus bij de Kantoorwinkel. Betalen doe je met je HAN Hogeschoolkaart of met de pinpas.

De Kantoorwinkel verzorgt het beheer van de HAN shops met betrekking tot de verkoop van readers en het bestellen en leveren van kantoorartikelen. Dit zowel aan studenten als aan de medewerkers van de HAN.

Terug naar inhoudsopgave