Toelichting bij de boekenlijst

Bij het bestellen van je studieboeken moet je aan verschillende dingen denken: de juiste druk bijvoorbeeld. Met deze tips heb jij je boeken en readers snel en voordelig in huis.

Hoe bestel je je studieboeken?

Bij het bestellen van je studieboeken moet je aan verschillende dingen denken, zoals de juiste druk. Je kunt je boeken via studystore bestellen. De boekenlijst voor jouw opleiding kun je vinden via de boekenlijstzoeker op https://www.studystore.nl/han. Hier vind je altijd de meest actuele boekenlijst die de HAN samen met studystore heeft opgesteld. Uiteraard ben je vrij om je studieboeken ook bij andere leveranciers te kopen.

Waarom bestellen via studystore?

  • Je ontvangt zeker de juiste boeken voor je opleiding (boekenlijstgarantie)
  • Ook tweedehands studieboeken verkrijgbaar
  • Altijd 5% korting bij 2 of meer Nederlandse studieboeken
  • Altijd 10% korting op buitenlandse titels
  • Gratis bezorging
  • Winkel op de HAN-campus Arnhem én Nijmegen

Wil je tweedehands studieboeken kopen?

In je boekenlijst op studystore kun je meteen zien of jouw studieboeken ook tweedehands beschikbaar zijn. Daarmee kun je flink wat kosten besparen.

Ook op HAN Insite, het intranet van de HAN, kun je op het prikbord zoeken naar studieboeken die te koop worden aangeboden. Let wel op de juiste druk. Je hebt toegang tot het intranet als je bent ingeschreven en je je HANaccount hebt geactiveerd.

Wil je studieboeken verkopen?

Heb je je studieboeken niet meer nodig? Studystore koopt ze graag van je terug. Kijk op www.studystore.nl/2ehands om te checken welke boeken je kunt terug verkopen. Je kunt de boeken inleveren in de studystore winkel of opsturen naar studystore.

Ook op HAN Insite kun je op het prikbord zelf je studieboeken aanbieden die je niet meer gebruikt.

Hoe kom je aan readers?

Behalve boeken staan er meestal ook readers op je boekenlijst. Readers zijn door de HAN samengestelde leerboeken met de belangrijkste punten van een college of studieonderdeel. Deze hoef je niet te bestellen, maar je koopt ze tijdens de introductie op de HAN Campus bij de Kantoorwinkel. Betalen doe je met je HAN Hogeschoolkaart of met de pinpas.

De Kantoorwinkel verzorgt het beheer van de HAN shops met betrekking tot de verkoop van readers en het bestellen en leveren van kantoorartikelen. Dit zowel aan studenten als aan de medewerkers van de HAN.

Studystore op de campus

Op de HAN-campus in Nijmegen en in Arnhem heeft Studystore een winkel waar je naartoe kan gaan. Daar liggen alle studieboeken voor jouw opleiding klaar.

  • In Nijmegen vind je deze op de Kapittelweg 33
  • In Arnhem op de Ruitenberglaan 26

Voor info en openingstijden check studystore.nl/winkels.

Terug naar inhoudsopgave