Alles over de introductie bij Verpleegkunde voltijd

Wie zijn straks je medestudenten Verpleegkunde? De HAN intro is een mooie gelegenheid om met elkaar kennis te maken.

Alles over de introductie

Voordat je opleiding begint doe je mee aan de HAN intro. De introductieweek zal de week voorafgaand aan de start van het studiejaar plaatsvinden. De introductieweek bestaat uit een opleidingsspecifiek programma en een gelijkwaardig programma voor alle eerstejaars HAN-studenten. De HAN intro vindt plaats op 26 en 27 augustus 2015.

Introductieprogramma voor studenten Verpleegkunde

Je doet mee aan een verplicht introductieprogramma van de opleiding, waarbij je kennis gaat maken met je eigen groep medestudenten, met je studieloopbaanbegeleider en met de intromentoren (Verpleegkunde studenten die al verder zijn in de opleiding). Op de woensdag en donderdag zal het programma ingevuld worden door HAN intro.

Rooster

Het rooster van jouw opleiding is eind augustus bekend. Tegen die tijd kun je met je eigen HANaccount inloggen op HAN Insite (intranet) van je opleiding waar het rooster te vinden is. Informatie over je HANaccount ontvang je medio juli op je thuisadres.

Studieboeken bestellen voor de opleiding Verpleegkunde (voltijd)

Bestel je studieboeken via Studystore

Bij het bestellen van je studieboeken moet je aan verschillende dingen denken: de juiste druk bijvoorbeeld. Hier vind je een aantal algemene tips bij de aanschaf van je studieboeken.

Meer over de boekenlijst