Kom naar de HAN Open Dag van Mondzorgkunde!

Weet je nog helemaal niet of†de bacheloropleiding Mondzorgkunde iets voor jou is? Kom dan eens naar een Open Dag.†Twijfel je tussen bijvoorbeeld Mondzorgkunde en een andere opleiding op het gebied van Gezondheid? Of wil je zelf ervaren waarom de HAN een goede keus is? Kom dan naar een van de Open Dagen!

Tijdens de Open Dagen is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Bijvoorbeeld over studiekosten, studiefinanciering, welke studievormen er zijn of hoe je je kunt aanmelden.

Maar je kunt er ook docenten en studenten leren kennen, meedoen aan workshops, het gebouw verkennen of naar een voorlichtingsbijeenkomst gaan. En door rond te lopen krijg je vast nog veel meer zin om met je opleiding te beginnen!

Wanneer is de Open Dag?

DatumTypeLocatie
21 maart 2015 Open Dag Nijmegen
10 juni 2015 Open Avond Nijmegen

Let op: Open Dag alleen op de Kapittelweg 33!

Op de Open Dagen van 21 maart en 10 juni zullen studenten en docenten van Mondzorgkunde voorlichting verzorgen†nabij een informatiestand in het HAN-gebouw aan de Kapittelweg 33 in Nijmegen.

Je bent dan helaas niet in de gelegenheid om de officiŽle onderwijslocatie†van HAN Mondzorgkunde†te bezoeken in het Tandheelkundegebouw.

Infoshop hbo ook voor vwo'ers?!!

De HAN verzorgt tijdens de Open Dagen in Nijmegen een speciale voorlichtingsbijeenkomst voor vwo'ers met interesse in een paramedische opleiding (Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Mondzorgkunde, Voeding en DiŽtetiek) over speciale trajecten voor ambitieuze studenten die meer verdieping in hun opleiding zoeken.

Interesse? Mail naar:†metvwonaarhbo@han.nl.

Opleidingen Gezondheid: voorlichting voor ouders

Vader en dochter oriŽnteren zich op een nieuwe opleiding © HAN

Binnenkort begint uw zoon of dochter aan een nieuw hoofdstuk in zijn of haar leven: studeren! Maar voordat het zover is, moet er eerst een knoop doorgehakt worden. Welke studie wordt het?

Bekijk hier tips voor ouders