Lerarenopleiding Engels (deeltijd)

Kinderen komen tegenwoordig vroeg in contact met Engels. De taal is niet nieuw voor hen, maar finesse mist nog. Als leraar Engels verfijn je de grammaticale vaardigheden van je leerlingen. Leer ze beter formuleren. Stoom ze klaar voor een toekomst waarin Engels onmisbaar is.

Opleiding leraar voortgezet onderwijs tweedegraads Engels (deeltijd)

De Lerarenopleiding Engels (deeltijd) biedt jou de theoretische en praktische bagage om straks optimaal onderlegd de onderwijswereld in te gaan. De uitspraak van de taal is natuurlijk erg belangrijk. Als docent vervul je hierin later een voorbeeld-functie. Daarom is de voertaal bij de lerarenopleiding vanaf de eerste lesdag Engels.

Is de Lerarenopleiding Engels (deeltijd) iets voor jou?

Je herkent als aankomende deeltijdstudent van de lerarenopleiding Engels onder andere de volgende kwaliteiten en interesses bij jezelf:

• Je bent ge´nteresseerd in de cultuur, geschiedenis en actualiteit van landen als Groot-BrittanniŰ, de VS, Ierland en AustraliŰ
  • Je bent ge´nteresseerd in verschillende aspecten van Engelse Taal, zoals grammatica, spelling en literatuur
  • Je bent gemotiveerd om onderwijs te verbeteren door inzet van onderzoek en ICT
  • Je interesseert je voor de fases van ontwikkeling bij jongeren
  • Je leest graag Engelstalige boeken
  • Je vindt het leuk om dingen uit te leggen
  • Je vindt het leuk om in het buitenland te verblijven en je horizon te verbreden
  • Je vindt het leuk om presentaties te geven en durft ook in het Engels voor een groep te spreken

Open Dagen en Avonden Lerarenopleiding Engels

Je bent van harte welkom op de Open Avond in ons nieuwe I/O-gebouw: Kapittelweg 35, te Nijmegen.

Wil je graag met docenten en studenten van de opleiding praten of een kijkje nemen in ons gebouw, kom dan eens naar een Open Dag en proef de sfeer!

Bezoek onze Open Dagen of Avonden...