Boekenlijst van de opleiding

Na uw aanmelding voor de opleiding HBO-Rechten ontvangt u op verschillende momenten post van de HAN. U krijgt onder andere informatie toegestuurd over het bestellen van studieboeken, de introductie en de start van de lessen.

Boekenlijsten op Studystore

U kunt uw boeken gemakkelijk online bestellen bij Studystore. U krijgt de boeken daarna zo snel mogelijk thuisgestuurd. In de boekenlijstzoeker op de website van Studystore.nl doet u dat zo:

1. Kies voor uw school: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)
  2. Kies de locatie waar u gaat studeren: Arnhem
  3. Maak uw keuze voor HAN Werken en Leren FEM
  4. Kies uw opleiding die u gaat volgen bijvoorbeeld:
    - HBO Rechten
  5. Kies boekenlijst: Jaar 1 - 2014-2015

U bent uiteraard vrij om uw studieboeken ook bij andere leveranciers te kopen.

Bestel de juiste boeken

Bestel alleen de boeken en readers van uw eigen leerjaar. Indien u hiervan afwijkt, kunt u via uw rooster achterhalen welke boeken en of readers u dient aan te schaffen. De nummers van de modules in het rooster corresponderen met de nummers van de bijbehorende boeken en readers. Niet voor ieder vak staan boeken of readers voorgeschreven.

Readers

De readers koopt u ze op de HAN Campus bij de Kantoorwinkel. Betalen doet u met uw HAN Hogeschoolkaart of met de pinpas.