Studiebegeleiding op maat

Wanneer†u aan de hbo-opleiding CommerciŽle Economie duaal begint, dan wilt u†die ook succesvol afronden. Iedere student hanteert een eigen aanpak om dat felbegeerde hbo-diploma te bemachtigen. Binnen de HAN willen we†u graag helpen bij het maken van de juiste keuzes die bijdragen aan het behalen van†uw diploma. We beschikken over zeer bekwame praktijkbegeleiders, studieloopbaanbegeleiders en studieadviseurs waar†u advies kunt inwinnen. Met vakgerichte vragen kunt u†terecht bij een vakdocent. In de studiehandleidingen kunt u†vinden wat er van u als student wordt verwacht.

Studiecoach

Elke groep studenten krijgt aan het begin van de opleiding een (docent)studiecoach toegewezen. Deze coach:

  • Heeft specifieke aandacht voor de individuele student
  • Bewaakt het leef- en werkklimaat in de groep

Studieadviseur

Met vragen over de aanpak en het organiseren van†uw studie kunt u†terecht bij de studieadviseur. Zo kan het zijn dat†u het tempo en route van†uw studie tussentijds wilt aanpassen omdat†u van functie bent veranderd. Dit kan grote impact hebben op†uw studie. Samen bespreekt u†de beste aanpak om de hbo-opleiding CommerciŽle Economie duaal, liefst zonder vertraging, succesvol af te ronden.

Studiehandleiding CommerciŽle Economie

De studiehandleidingen bieden†u houvast. Er staat duidelijk in beschreven wanneer er wat van†u wordt verwacht. Ze zijn zo ontworpen dat†u de hbo-opleiding in principe zonder een vorm van begeleiding succesvol kunt afronden.

  • Wat er vůůr en tijdens de colleges van†u wordt verwacht
  • Welke opdrachten†u moet uitvoeren
  • Welke literatuur†u moet bestuderen

Vraag een brochure aan

Vraag de brochure van Werken en Leren aan!

Lees meer over de opleiding van je keuze: vraag een brochure aan! Laat je gegevens achter en geef aan welke brochure je wilt ontvangen. Of stel je vraag via: T (026) 369 13 56.

Ja, ik wil graag een brochure ontvangen van de duale opleiding CommerciŽle Economie
Terug naar inhoudsopgave