Wonen

De woonconsulent van de toekomst. Welk profiel past hierbij? Het is een vraag die veel wooncorporaties bezighoudt. De trainers en adviseurs van HAN VDO denken graag met u mee.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Het takenpakket van woonconsulenten en woonadviseurs is breed. Veel wooncorporaties zijn daarom bezig met het herformuleren van de taakfuncties. Of gaan dat de komende tijd nog doen. Welke kennis en vaardigheden hebben uw medewerkers al in huis? Waar komt de focus op te liggen? Welke competenties zijn hiervoor nodig? En hoe motiveert u ze tot verandering?

Waarom HAN VDO?

De trainers en adviseurs van HAN VDO zijn volledig thuis in het werkveld van Zorg en Welzijn. We weten wat er speelt, combineren sociale knowhow met innovatie en hebben een heldere visie. Dit maakt ons tot een volwaardige gesprekspartner voor uw organisatie. Samen met u ontwikkelen we een traject dat volledig is toegesneden op uw behoeftes en wensen.

Uw partner binnen de HAN

HAN VDO heeft de expertise in huis om uw organisatie te begeleiden. We helpen u door te pakken zodat er een sterk, duurzaam resultaat ontstaat dat zowel uw organisatieprofiel als uw clint ten goede komt.

HAN VDO Advies