Maatschappelijk werk

De adviseurs van HAN VDO hebben ruime ervaring in de problematiek die u binnen uw werkveld tegenkomt. Met als resultaat: duurzaam kwaliteitszorg verankeren in de organisatie. Interesse?

Leidt u een organisatie in het maatschappelijk werk? Bent u in zorg- of welzijnsinstelling verantwoordelijk voor de resultaten, kwaliteit, motivatie en draagkracht van uw medewerkers? Wilt u ook meer control ontwikkelen op uw primair proces? Dan is HAN VDO uw partner vanwege het maatwerk in advies en opleidingen.

Bijblijven in een sterk veranderende samenleving

Kwaliteitszorg, persoonlijk leiderschap, inspirerend leidinggeven en organiseren, multidisciplinair samenwerken en mensgericht communiceren. Allemaal onderwerpen die u tegenkomt wanneer u een organisatie in maatschappelijk werk leidt of maatschappelijk werkers (bege)leidt. En dat alles in een sterk veranderende samenleving. Maar hoe biedt u inhoudelijk ondersteuning aan uw medewerkers? 

Begeleiding op maat

Met maatwerk kunt u uw medewerkers net die ondersteuning bieden die zij nodig hebben. Denk bijvoorbeeld eens aan individuele coaching van medewerkers, coaching van teams of een cursus voor de functie van werkbegeleider voor maatschappelijk werkers, coaching in mensgerichte of multiculturele communicatie of een training intervisiemethodiek. U kiest zelf insteek en omvang van de interventie. Een studiebijeenkomst, begeleidingstraject of opleiding, organisatieadvies of begeleiding bij een integraal veranderingsproces, alles is mogelijk. Allemaal in te zetten om uw doelen te bereiken.

Uw partner binnen de HAN

HAN VDO heeft de expertise in huis om uw organisatie te begeleiden. We helpen u door te pakken zodat er een sterk, duurzaam resultaat ontstaat dat zowel uw organisatieprofiel als uw cliėnt ten goede komt.

HAN VDO Advies