Onderzoekers

Bij het Lectoraat Levensloopbegeleiding bij Autisme is ook plaats voor onderzoekers. Zij stellen zich aan u voor!

Antje Orgassa

Dr. Antje Orgassa werkt als docent en onderzoeker bij de HAN-opleiding Logopedie

Dr. Antje Orgassa werkt sinds september 2011 als docente en inmiddels ook als onderzoeker bij de opleiding Logopedie binnen het Instituut Paramedische Studies van de HAN.

Meer over Antje

Brechtje van Gent

Brechtje van Gent

Drs. Brechtje van Gent studeerde psychologie aan de Radboud Universiteit. Haar afstudeerscriptie was gericht op het ontwikkelen van een gedragsobservatielijst voor depressieve symptomen bij kinderen.

Meer over Brechtje

Eelke Visser

Eelke Visser is werkzaam als onderzoeker bij het HAN Lectoraat Levensloopbegeleiding bij Autisme © HAN

Eelke Visser is na haar studie psychologie in 2012 als wetenschappelijk onderzoeker begonnen bij het Radboudumc. Sinds oktober 2013 is Eelke werkzaam als onderzoeker bij het Lectoraat Levensloopbegleiding bij Autisme.

Meer over Eelke

Gijs Bloemsaat

HAN-docent en onderzoeker Gijs Bloemsaat

Dr. Gijs Bloemsaat studeerde fysiotherapie aan de toenmalige Hogeschool West-Brabant te Breda en vervolgens neuropsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na zijn studie promoveerde hij in 2006 aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De titel van zijn proefschrift luidt 'Stress en RSI'.

Meer over Gijs

Maurice Magnée

Maurice Magnee

Dr. Maurice Magnée heeft in samenwerking met de afdeling Kinderpsychiatrie van het Universitair Medisch Centrum Utrecht onderzoek gedaan naar de informatieverwerking van mensen met autisme.

Meer over Maurice

Harold Nas

Drs. Harold Nas

Drs. Harold Nas werkt sinds 2000 bij de HAN-opleiding Verpleegkunde. Hier is hij met enkele collega’s verantwoordelijk voor het onderwijs in de psychiatrie en de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Meer over Harold

Loes Osinga

drs. Loes Osinga

Drs. Loes Osinga studeerde in 2008 af aan de opleiding Orthopedagogiek van de Raboud Universiteit in Nijmegen met als afstudeerrichting 'Leren en Ontwikkeling'. Na haar studie is ze als invalgroepsleidster begonnen bij het Dr. Leo Kannerhuis.

Meer over Loes