Starten met Engelstalige opleiding in februari?

25 oktober 2011

Ben je na het behalen van je diploma gaan reizen? Of ben je gestart met een universitaire opleiding en past het hbo toch beter bij je? Bij Arnhem Business School van de HAN kun je ook in februari starten met een Engelstalige opleiding.

Ervaringen studenten Arnhem Business School

Waarom hebben studenten voor Arnhem Business School gekozen? Waarom kozen zij voor hun opleiding in het Engels? Wat vinden ze leuk aan het studeren bij Arnhem Business School en wat was hun vooropleiding? De studenten van Arnhem Business School vertellen het zelf in de videoblogs op deze pagina.

Why Arnhem Business School?

Meer video's

Studeren bij Arnhem Business School

Studeer op een internationale campus:

• Met studenten uit 70 verschillende landen
  • Stage lopen in het buitenland
  • Op weg naar een internationale carrière

Welke Engelstalige opleidingen starten in februari?

De volgende Engelstalige bachelors starten in februari bij Arnhem Business School in Arnhem:

Open Dag zaterdag 19 november

Wil je meer weten over de Engelstalige opleidingen van Arnhem Business School van de HAN? Kom op zaterdag 19 november van 10 tot 15 uur naar de Open Dag op de HAN Campus aan de Ruitenberglaan 31 in Arnhem.

Bron: han.nl